Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Har haft en tuff vecka…

Jag gjorde en grov missbedömning, jag åkte iväg till Attentions sommarläger i egenskap av funktionär och trodde att jag skulle få något som liknade semester under en veckas tid. Istället så hamnade jag något som kan liknas mellan en dokusåpa och ett behandlingshem. Det var inget som jag inte kan hantera, men jag hade velat vara förberedd på vad som kunde ha skett.
Nu tror jag långt från alla deltagare på lägret upplevde vad som hände och jag ska inte gå in på några detaljer, men som funktionär så blev man involverad i så gott som allt som skedde under veckan.
Jag hade planer på att stanna kvar under den kommande veckan i Stockholm, men mitt sociala batteri var fullkomligt dränerat igår och jag kände bara för att åka hem igen.
På bilden med stugorna ser det nästan idylliskt ut. Gräsmattorna är för övrigt livsfarliga, jag undvek dem i största möjliga mån men råkade ändå ut för två fästingar i Sveriges mest TBE-drabbade område.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: