Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Gjorde något riktigt bögigt idag…

… och bokade en biljett till Madonna och blev 1200 spänn fattigare. En bekant som jag inte snackat med på länge hörde av sig och berättade att han skulle se Madonna den nionde augusti på Ullevi i Göteborg. Jag hade funderingar på att gå tidigare, men ingen jag känner har velat gå med mig och gå själv kändes lagom kul. Att Michael Jackson gått ur tiden spelar en viss roll också, inte ens superstjärnor varar för evigt.

Recensionerna efter gårddagens premiär tyder på att showen har blivit bättre efter omladdningen. Mest positiv är Anders Nunstedt som ger den 4 getingar i följande recension. Aftonbladet är inte lika positiva i sin recension och betyget slutar på tre plus, även GP ger showen tre fyrar.

Efter alla skriverier om att du kan bli blåst via Blocket eller Tradera med fejkade biljetter eller biljetter som inte ens existerat, men även risken att trots att säljaren kanske är en hederlig typ riskerar du att arrangören inte kommer vilja släppa in dig eftersom biljetten anses vara personlig.
Därför kollade jag på Ticnet idag, och jag trodde inte att de skulle ha några biljetter kvar, men det var inga problem alls. Jag tycker till och med att jag fick en ganska hygglig plats med tanke på att jag inte ens ansträngt mig. Kanske något dyrt, med de priserna känns ju inte ett konsertbesök så spontant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: