Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Som en helt ny värld…


Jag uppdaterade idag windows mobile på min Xperia, något som jag skulle ha gjort för längesen men det har inte blivit av.
Nej Sony Ericsson har inte släppt en ROM med Windows 6.5, men däremot en ny panel, SPB Mobileshell Panel 3.0 som ersätter den gamla panelen. Den nya panelen var dock sämre än den gamla. Först för att den inte fungerar som en panel överhuvudtaget och trots att jag tankade hem den från SE:s svenska webbsida blev panelen på engelska, blandat med svenska menyer. Det är inte så snyggt utan känns lite Kina-mobil över det hela…

Så jag installerade
SPB MobileShell 3.0, den fulla versionen. Att jag inte använt den tidigare versionen beror på att den bara funnits på engelska och att den har inte varit riktigt kompatibel på Xperia då den har ersatt deras paneler, vilket innebär att radion inte fungerar – bland annat.

Och vilket lyft det blev för Xperia, ihop med den nya uppdateringen så minimeras alla laddtider. Menyerna sveper fram och det ser riktigt snyggt och modernt ut.
Det går dessutom att välja språk Mobileshell så att allt blir på svenska.

Intrycket är att det nästan känns som att få en ny telefon och det med en gränssnitt som borde göra vilken iphone-ägare som helst avundsjuka.

SPB Mobileshell går att installera på nästan vilken telefon som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: