Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ny resväska…

Det blir ganska mycket resande för min del, en kompis hävdar att man inte kan slita ut resväskor. Det är fel. Jag har slitit ut tre stycken. Jag såg att hjulen på min 50 liters svarta väska från Slezeenger hade spruckit, så det var dags att skaffa en ny. Jag gör inte längre lika många resor där jag är borta en vecka, utan främst är jag borta över en helg så en såpass stor väska är inte nödvändigt.
Fast det är fruktansvärt lätt att fylla en sådan väska om man har ADHD även om det bara är för en helg…
Nu har jag köpt en liten resväska i karbinformat, det betyder att du får ta den med dig in på flygplanet vilket är bra om du reser med lågprislinjer där det kostar extra att checka in bagage. Att jag aldrig reser med dessa bolag är en helt annan sak…
Men denna lilla väska var helt perfekt för en helg, det går till och med att få ned en kostym om man viker ihop den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: