Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Om att få ADHD som vuxen i TV4

Annika Sundbaum-Melin var med i TV4 imorse och pratade om hur det var att få sin ADHD-diagnos i vuxen ålder. Annika ska föreläsa tillsammans med Per Fosshaug fick jag veta. Väldigt snygg affisch, ser nästan ut som något som jag själv hade kunnat gjort. Typsnittet Eurostyle är ett av mina favoriter.

3 kommentarer till Om att få ADHD som vuxen i TV4

 • AtDeHyDi skriver:

  Eller framför allt att trots att man haft det jäkligt svårt så finns det hopp om framtiden ändå.

 • Men jag tror att för oss som lever med ADHD varje dag så är förebilder som Annika väldigt viktiga.
  Det finns redan tusen historier om personer som fastnat i missbruk, kriminalitet eller i djupa depressioner.
  Det kan väl vara bra att visa upp en person som inte tillhör denna falang.

  Men jag förstår vad du menar med att det kanske inte var rätt forum. Annika skulle kanske varit med själv i en egen del, sedan skulle läkaren varit med i en egen del istället för samtidigt.

 • Maria Nilsson skriver:

  Hej igen

  Jag tycker inte att hon var seriös tillräckligt. ADHD är för mig en fruktansvärd sjukdom som man inte ska fnissa bort på morgonkvisten i TV. Läkaren försökte dock fokusera lite mer på det allvarliga planet, men blev snabbt avbruten av pladdraren. Och javisst det är typiskt ADHD att pladdra men samtidigt är sjukdomen alldeles för viktig för att pladdras bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: