Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ett svek mot patienter med ADHD

– Stopp för läkemedel mot ADHD är ett obegripligt svek, skriver jag idag i en debattartikel i Dagens Apotek.
Sedan ett drygt halvår är det i princip omöjligt för vuxna som diagnostiseras med adhd i Västra Götalandsregionen att få medicinering. Detta bryter mot Socialstyrelsens rekommendationer och är ett svek mot patienterna.
Dagens Apotek är en ny satsning och som distribueras med tidningen Dagens Medicin, och Dagens Apotek skickas också ut till Sveriges farmaceuter enligt deras sida. Jag antar att det är Sveriges Farmacevtförbund inom Saco som man menar med det.
Artikeln finns också utskickad som Pressmeddelande och på Attention VGL:s webbsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: