Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Komma ut som folkpartist?Enligt testet euprofiler.eu på internet är jag tydligen Folkpartist. Testet fokuserar på Europaparlamentsvalet och visar vilka partier som dina sympatier ligger närmast och för mig blev resultatet Folkpartiet. Det känns väldigt svårt för mig att acceptera det.
Nu undrar jag om man kan söka hjälp?
Finns det något botemedel?

Jag är orolig för hur mina vänner, släkt och familj kommer att reagera, kommer de att acceptera mig som Folkpartist. Jag har absolut inget mot folkpartister, jag har flera nära vänner som är folkpartister, kan de ha smittat mig?

Egentligen så borde jag kanske förstått detta tidigare, det fanns så många tydliga tecken…
Jag har t.ex. alltid tyckt att Lars Leijonborg och Cecilia Malmström har varit trevliga politiker. Och jag tyckte att Marit Paulssons utspel om att sluta äta ekologisk mat var modigt på ett dumdristigt men ändå intressant sätt.
Jag behöver nu all hjälp och stöd som jag kan få när jag befinner mig i denna identitetskris.

Enligt en artikel i SVD så kommer Europaparlamentsvalet betyda storslam för Socialdemokraterna och Moderaterna, och enligt den översta tabellen så ligger jag nära dem. De kommer också tvåa, respektive trea på min lista över partier som jag enligt testet ska rösta på.

En kommentar till Komma ut som folkpartist?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: