Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kvällen debatt:

Jag och min kompis David satt och tittade på debatt, mest för vi ville se Annikas deltagande, vi tyckte det var trist att hon inte fick kommentera hårdare tag mot unga på glid som Johan Pehrsson i Folkpartiet deklarerade. Jag har förövrigt mött han flera gånger tidigare och tyckt att han varit vettig, men här var han ute och cyklade helt. Det blev ju inte bättre av att han som motdebattör fått en kriminolog som kunde ämnet mycket bättre på punkt efter punkt och som sa att han hade fel. Bland annat så har inte ungdomskriminaliteten alls ökat de senaste 30 åren, utan stått på samma nivå. Situationen var till och med värre för 15 år sedan…

Det är väl också ungefär så länge sen som man började upptäcka ADHD i allt större utsträckning hos unga och dessutom tog det på allvar och satte in mediciner? Kanske kan det vara orsaken till att färre unga är kriminella idag?

Men det som slog oss mest var hur hycklande Anna Skipper framstod. Hennes panna är helt slät, utan en rynka och när hon spänner pannan så syns veck endast vid hårfästet, vilket är en tydlig indikation på Botox. Mina kunskaper om plastikkirurgi sträcker sig förvisso inte mer än till att jag aldrig missat ett avsnitt av Nip/Tuck och jag är säkert ute på lika tunn is som Johan Pehrsson.
Vi trodde förövrigt att denna dam var en bit över femtiostrecket, men hon är 41 år. Hon lever alltså efter konstens alla regler men behöver redan botox. Resultatet är att det ser ut som om hon har grav asperger…

Förövrigt undrade vi också hur hjärnan som främst består av fett kan bli igenslammad av fett. Det är ju exempelvis brist på fett i hjärnan som orsakar kognitiva nedsättningar hos personer med grav anorexi, som bevisats i ett flertal studier.
Att för mycket fettintag kan leda till högre kolesterolhalt i blodet och som i sin tur kan orsaka blodproppar som då kan skada hjärnan är en helt annan sak…

3 kommentarer till Kvällen debatt:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: