Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Nu har jag bestämt mig; det blir piratpartiet i EU-valet…

Egentligen hade jag tänkt rösta på Marita Ulvskog i EU-parlamentsvalet då jag länge haft henne som en politisk förebild under flera års tid.
Men när jag på Aftonbladet webbsida läste om dagens tragikomiska dom i Pirate Bay-målet blev det klart att det finns ett annat parti som behöver min röst bättre, nämligen Piratpartiet.
Jag får ta och kolla upp deras kandidater lite närmare, annars utgår jag från att de har placerat de mest lämpade kandidaterna i toppen.

En kommentar till Nu har jag bestämt mig; det blir piratpartiet i EU-valet…

  • Annika skriver:

    Man kan onekligen misstänka att domen gör att de får en rad nya anhängare…som vanligt tycks rättssystemet tänka enkelspårigt…
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: