Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Därför är slaget förlorat…

Jag är en s.k. early adapter på i stort sett nästan allt, men när det kom till Digital-TV så var min morfar snabbare med att införskaffa en box än vad jag var. Jag har ändå haft DVD i elva år och har kanske 400 filmer totalt och borde ha lockats av bättre bild men för mig var linjär TV dött, helt ointressant. Att jag skaffade digitalbox var bara för att jag skulle kunna spela in Fassbinders serie Berlin-Alexanderplatz med bra bild då SVT visade den.
Men mobiltelefon, bredband, mac, ipod har jag haft tidigt, jag har hoppat på vissa floppar också som IP-telefoni eller minidisc.
För ett år sedan så plockade jag in mina CD-skivor till sovrummet där de förpassades till ett hörn i rummet längst ned i hyllan, staplade framför varandra så jag inte ens kan se vilken skiva som är vilken. Det är helt ointressant att lyssna på skivor. Min gamla trotjänare ipod står i andra änden av rummet, men den samlar damm idag. Den är ansluten till högtalare, men jag lyssnar aldrig på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: