Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

I sommar kan jag gå på stranden

Efter att det har gått lite mer än en vecka så börjar hårstråna på ryggen falla av, de växer heller inte vilket visar på att roten nu har dött. Jag har genomgått en IPL-behandling, Intensive pulsive light, där man bränner bort hårsäckarna med ett kraftigt intensivt ljus.
Så här ser jag ut efter första behandlingen, jag behöver förmodligen bara göra två eller tre till, de är så duktiga på Femia, men en del får göra upp till åtta behandlingar. Smärtan? Det är tortyr, men det är inte Jesus på korset-tortyr, så du överlever.
På hotellet Rica i Stockholm så hade de också väldigt bra ljus och speglar.
Det känns som om detta är första gången som jag i mitt vuxna liv kan vara på badstranden utan att behöva skrämma barn som tror att en björn rymt från Zoo.

2 kommentarer till I sommar kan jag gå på stranden

 • Annika skriver:

  Hej!
  Jag har alltid gillat håriga herrar – men det är klart jag vet ju inte HUR håriga…

 • Tess skriver:

  Tack för svaret! Har nu skickat iväg ett mejl till min läkare och hoppas på det bästa!

  Ska försöka följa med David på något möte. Knakse blir det imon eller nästa torsdag!=)
  /Tess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: