Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Arbetslösa ska inte ha någon yttrandefrihet

En arbetslös man som tidigare varit Volvoanställd, har bloggat utan ersättning på Smålandspostens webbsida. Det gillades inte av IF Metalls A-kassa som hotade att dra in hans ersättning om han inte slutade, skriver DN idag i en artikel.

Man kan fråga sig om IF Metall aldrig tagit del av den svenska grundlagen och vad YGL innebär, det första stycket i den fösta paragrafen lyder:

1 § Varje svensk medborgare är gentemot det allmänna tillförsäkrad rätt enligt denna grundlag att i ljudradio, television och vissa liknande överföringar samt filmer, videogram, ljudupptagningar och andra tekniska upptagningar offentligen uttrycka tankar, åsikter och känslor och i övrigt lämna uppgifter i vilket ämne som helst.

IF Metalls A-kassa kan läsa resten av lagtexten här: http://www.notisum.se/rnp/SLS/lag/19911469.htm
Och alla som inte hoppade över grundskolan vet att grundlagen är överordnade andra lagar.

Mig veterligen lider inte det här landet brist på arbetskraft för närvarande, kan inte personalen på A-kassan sköta sina jobb istället för att sitta och surfa på arbetstid? Med tanke på massvarslen så borde de ha bråda dagar just nu och det finns säkert någon som vill ha deras tjänster om de finner uppgiften alltför betungande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: