Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Aftonbladet lägger ner Sesam?

I Resumé läser jag i en artikel att Aftonbladet lägger ner Sesam. Sesam var förlagets tänkta konkurrent till Google men med ambitionen att ha en större inriktning på nyheter. En sökmotor som ingen har hört talats om blir knappast en succé och i dessa lågkonjunkturtider så fimpar Schibstedt satsningen.
Själv hade aldrig ens hört talats om sesam innan. Exakt vad det norska bolaget plöjt ner en halv miljard kronor i framstår för min del ytterst diffust… Marknadsföring kan det inte ha varit.
Eller så gick hela mediebudgeten till annonser i Aftonbladets tidigare TV-kanal TV7…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: