Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

På hotellet i Västerås

Hotellrummet på First Hotell i Västerås där jag befinner mig med anledning av NPF-forum och Attention riks årsmöte, fick ett rum på femte våningen med snetak, måste bo på sista våningen i själva husdelen, innan skrapan börjar. Rose-Marie och Susanna har fått ett mycket större och finare rum…
Något jag tycker är snålt är att internet inte ingår i rumspriset (1100:- enkelrum och 1500:- dubbelrum) utan att de vill ha 120:- per dygn för det.

2 kommentarer till På hotellet i Västerås

  • Jag fick höra om det dagen efter men då hade jag redan skrivit inlägget.

  • Plux skriver:

    Internet ingick faktiskt, om man ringde ner till receptionen och frågade så fick man användarnamn och lösenord utan att det kostade någonting extra.

    Fungerade väl sådär, men det fungerade i alla fall. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: