Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Varför gör Facebook reklam för prostitution?

Jag vet inte vad det är med reklamen på Facebook, för oftast är den jävligt tacky och att påstå att den är målgruppsrelaterad känns som ett hån, för varför förväntas jag köpa rolexkopior eller lika fejkade pradaskor. Men frågan är om den inte slog en bottennotering idag då den gör reklam för escortsidan Sugardaddies – where the classy, attractive and affluent can meet.
Känns allt annat än “classy” enligt mig…

2 kommentarer till Varför gör Facebook reklam för prostitution?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: