Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Inte ens frun är lojal

– Jag skulle väldigt gärna vilja ha en iphone, säger Melinda Gates.
Inget anmärkningsvärt i det egentligen, Melinda Gates är gift med en av världens rikaste män, så rent finansiellt är det knappast ett problem. Tyvärr är maken Bill Gates och tillika grundare till Microsoft, mjukvarubolaget som ligger bakom Windows, Word och Outlook. Microsoft har försökt slå sig in på mobilmarknaden med Windows Mobile men har snabbt sett hur Apples iphone fått fäste på marknaden. Att även frun föredrar iphone framför en mobil med Windows mobile glädjer förmodligen inte maken Bill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: