Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Testet som inte ens Psykbryt publicerat:

Årets stora psykiatrikonferens avslutades idag, efter tre dagar på biografkomplexet Bergakungen i Göteborg kan jag nu slutligen summera något som alla besökare tog med sig därifrån – reklampennor.Abilify
Testets i särklass mest sofistikerade penna, den inger förtroende. Jag skulle baserat på pennan ta Abilify vilken dag i veckan som helst. En penna tillverkad i metall inger förtroende, dignitet och seriositet. Känns absolut inte som en reklampenna. Flyter fram över pappret, såvida man inte drar handen alltför hårt mot pappret så att fett från huden hamnar på underlaget, vilket det ofta gör då man antecknar snabbt. Då tar det ibland stopp, men pennan klarar detta över medel.
Concerta
ADHD-medicinen har fått en punkigt limegrön penna som syns. Den känns plastig, men en sak som jag gillar är att den skriver med tusch och inte bläck. Riktigt snygg svärta. På grund av att det är tusch och inte bläck så orsakar inte fett från huden några stopp
Invega
Detta är en känd reklampenna-modell som jag sett på åtskilliga hotell eller konferensanläggningar. Den är något sträv att skriva med och är inte så greppvänlig. Näst sämst i testet när det kommer till att skriva på papper med fett från huden.
Lyrica
Lyrica må vara en bra stämningsdämpande men detta är ändå testets sämsta penna, den känns billig, minsta fettfläck på pappret och den lägger av. Konferenspenna av billigaste sort. Baserat på pennan skulle det krävas en ordentlig panikångestattack innan jag skulle ta Lyrica.
Seroquel
Seroquel står för testets mest annorlunda design, pennan är inte rund utan oval som om någon plattat till den. Det gör att den är skön att skriva med. Det är bra bläck i pennan, fettfläckar hindrar den inte från att skriva. Plus att läkemedelsbolaget delade ut matchande anteckningsblock i samma magenta-färg.
Strattera
Testets andra ADHD-medicinpenna är i en ljus lila färg med texten Strattera tryckt på klämman, på nedre delen står det Lilly. Pennan klarar fett från huden på pappret utan problem, minst lika bra som Seroquel. Men det ljusare bläcket är till pennans nackdel. Skön tyngd i pennan.
GlaxoSmithKline
En stor miss av GSK att inte ta med sig några läkemedelsspecifika pennor i sitt marknadsföringsmaterial. Ingen känner till vilka de är ändå, medan deras medel Voxra och Zyban är desto kändare (de tillverkar också tandkrämen Sensodyne). Deras pennor ser ut som Swedbanks och logotypen har samma färg. Trevligt med svart bläck istället för blått men tyvärr väldigt känslig för fettfläckar på pappret, näst sämst i denna kategori i testet.

7 kommentarer till Testet som inte ens Psykbryt publicerat:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: