Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fågelinfluensan i repris…

Hotet från fågelinfluensan är inte över, ni vet denna farsot som skulle sopa ut en tredjedel av världens befolkning. Hur många har dött i denna influensa? Enligt Wikipedia rör det sig om 391 fall totalt och 247 döda. I Jämförelse så dör det 30.000 varje dag på grund av sjukdomar relaterade till rökning.
Nu rapporteras det att Tamiflu som är läkemedlet mot fågelinfluensa, har blivit verkningslöst i stora delar av världen.
Redan under den förra influensaperioden för ett år sedan visade analyser i flera länder att ett vanligt influensavirus, H1N1, blivit motståndskraftigt mot Tamiflu, skriver TT.
Sverige har köpt upp stora lager av Tamiflu, och läkemedlet spelar en viktig roll i arbetet med att bygga upp ett skydd för en eventuell epidemi av fågelinfluensa.
Eftersom denna influensa aldrig dyker upp så föreslår jag att vi istället använder pillren som fågelmat i diverse parker och inbillar oss att det ger ett fiktivt skydd mot denna fiktiva epedemi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: