Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Baader-Meinhof-bluffen


Jag trodde att ovanstående film var Tysklands bidrag till Oscarsgalan, och har precis kastat bort två timmar av mitt liv på att se denna filmen. Den ”sanna” historien om Baader-Meinhof-gruppen slutar med att Andreas Baader blir ihjälskjuten och tar inte ens upp den långa och utdragna rättegång som följde. Filmens originaltitel är Baader, men på nylanseringen på DVD så har ordet Meinhof dykt upp efteråt.
Ja, ja, så här ser i alla fall omslaget till filmen som jag ville se, tyvärr verkar den komma på DVD i Sverige först i April:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: