Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Filofax rear ut portföljer med 50 procent rabatt


Filofax har sänkt priset på sina portföljer och väskor med 50 procent.
Jag har haft en stor Finchley-portfölj i svart under ett tag och jag älskar den eftersom den rymmer hela kontoret.
När jag gillar något så kan jag köpa allt i den serien bara för att modellerna är något annorlunda eller att de har en annan färg, så med den här prissänkningen så funderar jag på att köpa en till väska, men i brunt läder och i den smalare
modellen av Finchley-portföljen kallad slimline satchel, som syns på bilden ovan.

Länk: Rea på Filofax.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: