Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Deltog på Psykisk Hälsamässan

Jag var i onsdags uppe i Stockholm och medverkade på Psykisk hälsa-mässan med temat Makt och möte.
Jag var med i en paneldebatt under titeln: Vad sätter käppar i hjulet för oss som hamnat utanför arbetsmarknaden.
Jag får väl vara glad att jag åtminstone fick titeln ordförande i Attention i Göteborg och inte som Jonas Östblom som blev titulerad föredetta missbrukare istället för person med egen erfarenhet av missbruk och idag studerandes vid socialhögskolan.
Det något ironiska över detta var att temat till stor del handlade om vilka ord och begrepp som vi väljer att använda oss utav.

Jag är måttligt nöjd
med min insats. Det kändes som om jag fick sagt tre meningar under hela diskussionen, det blev egentligen aldrig någon debatt utan det påminde mer om en intervju. En halvtimme var alltför kort tid för att hinna komma fram till något i ett sådant komplext ämne.
Torbjörn Åström från Fontänhuset hade förberett sig genom att skriva en självbiografi på ett par sidor som bara det hade tagit en halvtimme att gå genom.
Lyssna på Vad sätter käppar i hjulet för oss som hamnat utanför.

En kommentar till Deltog på Psykisk Hälsamässan

  • AtDeHyDi skriver:

    Fint det där med titulering!

    Jag är en person med egen erfarenhet av missbruk men har aldrig hittat något annat uttryck än just f.d missbrukare 🙂
    Då är det ändå över 13 år sedan jag slutade.. nu titulerar jag mig aldriog så ändå..jag är ju mer ändet..precis som jag är mer än en diagnos eller mamma eller…ja allt vad det nu kan vara 🙂

    ha en riktigt bra kväll!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: