Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

SJälvmord…

SJ försöker ta livet av mig. Just nu sitter jag och skriver detta ombord på ett X2000 till Göteborg. Och nej, jag är inte paranoid.
De vägrade att jag skulle få boka om min tågbiljett som jag bokat 20:10 trots att jag betalat 230:- i extra avgift för att just kunna boka om den.
Jag hade hunnit med 17.36 tåget, men då jag var tvungen att boka om biljetten innan jag klivit på tåget, för annars så skäller personalen på dig som om du går på dagis.
Eller vägrade, 18:10 tåget var fullbokat, och ville jag åka med tåget 19:10 så ville de ha 500:- för att boka om, jag kände att jag inte kunde motivera att betala så mycket mer för att åka hem en timme tidigare.
Jag försökte fjäska till mig en ny biljett utan kostnad, men det var lönlöst. Det har aldrig fungerat men någon gång ska väl vara den första…
Min energinivå efter att ha suttit och väntat ett par timmar och nu suttit på tåget i två timmar (men det känns som en halv dag) är nere på sista pricken, då mobilen varnar för att batteriet är slut.
Huvudet bultar och hade det varit mer folk på tåget hade jag fått en panikångestattack, så att hämta en Latté i restaurangvagnen och gå genom tåget är helt otänkbart. Den enda vettiga förman man har med deras usla SJ Prio-kort.
Varför tror SJ att de är ett öststatsbolag som säljer resor till Thailand och inte förstår att folk faktiskt pendlar ganska frekvent i det här landet. Jag gör kanske inte mer än en till två resor i månaden mellan Göteborg och Stockholm men det måste gå att hitta ett något mer flexibelt system än dagens. Annars så kommer jag ta flyget i fortsättningen, om inte annat så är det billigare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: