Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Äntligen – en snygg tandborste

Själv trodde jag att Pininfarina var namnet på kommunalhuset i Uddevalla, det är i alla fall vad som står på skylten som pekar mot området där det ligger.
Men det är tydligen namnet på bilföretaget som äger Volvo-fabriken i Uddevalla. Pininfarina har även designat lyxbilar åt Meserati och Ferrari men börjar dock känna av lågkonjunkturen och designar nu istället tandborstar tillsammans med Pepsodent, eftersom människor knappast kommer sluta borsta tänderna.

Pepsodent Style-Tech är ett designmässigt underverk för oss som har tröttnat på alla neonfärgade alternativt turkosa och blåfärgade rymdskepp till tandborstar som prånglats ut de senaste åren.
I transparent plast med metallförstärkning inuti skaftet och med svarta detaljer sticker den ut från de andra borstarna i affären.
Hade den bara haft röda detaljer så skulle det ha varit den ultimata tandborsten.
(Varför är det så svårt att hitta en svart och röd tandborste är en helt annan fråga.)

30 spänn känns som ett fynd för denna tingest. Jag borstar inte ens tänderna med en vanlig tandborste utan använder mig av en elektrisk tandborste från Braun, utan denna får pryda min necessär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: