Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag kom mitt Noguchi-bord

För ett par veckor sedan beställde jag ett Noguchi-soffbord. Originalet ritades av den japansk-amerikanske skulptören Isamu Noguchi 1944 och anses vara ett av världens mest kända soffbord.
Jag har sedan jag upptäckte bordet bland annat sett det i så skilda sammanhang som i TV-serien “Sex and the City” och i TV-spelet “The World Ends With You” från Square.
Ovandelen av bordet är som synes på bilden en 2 centimeter tjock glasskiva som vilar på två sammansatta bågar av ek som utgör bordets ben och konstruktionen ger skivan en nästan svävande känsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: