Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Veckans fynd, en till röd skotskrutig slips…

En man kan aldrig ha för många skotskrutiga slipsar med röd bas, denna hittade jag på Myrorna för 85:-. Enligt etiketten så är den från Abercrombie & Fitch, mönstret är inget riktigt skotskrutigt mönster, jag kan inte hitta det i min bok med olika Tartan-mönster. Utan det är förmodligen en egen konstruktion, men är snygg i alla fall och slipsen såg ut att aldrig ens varit knyten tidigare. Ibland kan man göra sådana fynd på second hand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: