Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Och nya glasögon

Idag var jag och hämtade ut mina nya glasögon. Så här ser de ut, tagen med den ganska sunkiga kameran i Xperia. Det är ett par bågar från Ray-Ban i lättmetall och de väger nästan ingenting alls. Det känns väldigt skönt att fått ett par nya bågar då de andra börjat att bli slitna. Nu känns det som om jag har supermannen-syn och ser allt.

2 kommentarer till Och nya glasögon

 • Det är en ganska dyr förändring dock. Glasögonen jag har på de andra bilderna kostade 4500:-. Dessa kostade mig 2200:-, eftersom Synoptik reade ut bågarna. Annars hade de kostat det dubbla…
  Vilket gör att du inte kan byta glasögon så ofta.

 • Daniel E skriver:

  Nice! Jag är lite avundsjuk på folk som har glasögon och har allvarliga planer på att skaffa ett par med fönsterglas. Man kan liksom byta stil på ansiktet utan att:
  – gå upp/ner 10 kg
  – total-byta frisyr
  – odla helskägg eller pollisar 😛
  – göra en Mike Tyson-tatuering i fejset :-C
  – landa på asfalten med ansiktet (har testat, rekommenderas ej)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: