Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ny slips

Idag köpte jag en ny skotskrutig slips på Stuk för 199:- vilket får ses som ett mindre fynd, den påminner dessutom om den slips som jag tappade bort i somras direkt efter att jag köpt den. Det är samma tillverkare och väldigt likt mönster, den andra hade svart i sig istället för vitt.

Jag beställde också nya glasögon idag, men det tar två veckor tills de kommer och kommer publicera bilder då. Bågarna kostade 1:- på rea på Synoptik, glasen kostade 2200:-… Det var förvisso halva priset mot dem som jag har på mig nu, men jag kan inte förstå varför glasen kostar så mycket när jag har ett sådant litet synfel som måste korrigeras.
Jag hade velat ha astomatiska glas, det vill säga glasögon som blir mörkare i ljus men prislappen hade dragit iväg med ytterligare 1200:- och det hade jag inte råd med just nu och eftersom jag aldrig prövat ett par sådana känns det som en osäker chansning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: