Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Gott nytt år!


Får ju passa på och önska ett gott nyt år och lägga in en bild från kvällen igår. Här ser man också den skotskrutiga grå-blå flugan som jag köpte på Filippa K och som jag hade sådana bekymmer att knyta men där jag med en dåres envishet till slut lyckades få till en bra knut.
Jag har annars min smoking på mig, man kan ju inte ha det så ofta så man får passa på, under har jag en vit skjorta, smala svarta hängslen som naturligtvis inte syntes.

Jag var hemma hos Thomas och Jessica, vänner till Sanna. Vi åt en riktigt god Marulk till middag, till det drack vi vitt vin och skålade därefter i både mousserande rosévin och champagne. En riktigt trevlig nyår.

Gott nytt år!

En kommentar till Gott nytt år!

  • Constance skriver:

    Pamela: We just completed a workforce climate survey of a service company. Great leaders, strategic plan, esprit de corp, and communication processes. 93.3% paoaicipttirn, 88% overall satisfaction, 66% Engagement. OFIs: Performance Management Feedback, Professional Development, work/personal life balance.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: