Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Köpte 16 gigabyte minneskort till Sony Ericsson Xperia


Med Xperia följer det med ett minneskort på 4 gigabyte direkt ur förpackningen, vilket är alltför litet om man vill ersätta sin ipod. Mobilen klarar faktiskt av minneskort upp till 16 gigabyte, den typ av minneskort (det finns flertalet olika) som du ska ha heter Micro SDHC, kortet är litet som en nagel. Med ett sådant minneskort så rymmer Xperia dubbelt så mycket information mot vad den vanliga modellen av iphone klarar av i dagsläget. Ett minneskort på 16 gigabyte från SanDisk ligger på 799:- på Teknikmagasinet, men går nog att få billigare på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: