Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Att knyta en fluga…

Jag kan ett flertal olika slipsknutar och kan knyta en slips i sömnen, men jag har aldrig knutit en fluga tidigare… Efter att suttit och studerat flera olika instruktioner på internet, så började jag kolla efter instruktionsfilmer på youtube.
Jag har efter detta diagnostiserat mig själv med grova inlärningssvårigheter, noll fin- och grovmotorik samt att jag inte förstår simpla instruktioner.
Men sedan hittade jag denna film som på ett enkelt och lättförklarligt sätt visade konsten att knyta en fluga.
Så lika bra att sprida den vidare till er andra, då det säkert är fler än jag som våndas inför nyår med flugknytandet.

3 kommentarer till Att knyta en fluga…

 • Anonymous skriver:

  thank you! the best i found on the web!
  happy new year!!!

 • Janne skriver:

  Har suttit och spytt över alla instruktionsteckningar, där de första stegen är supersimpla men sen i slutet så blir det bara hokus pokus med flugknytningen. Till slut snubblade jag över din blogg och den här filmen, som gav mig hoppet åter. Hur svårt kan det vara? Synd att jag använder krullskosnören till vardags… ;o)

 • Henrik skriver:

  Fantastiskt!
  Min kära hustru köpte en fluga till mig på en secondhandaffär. Och sedan dess, ett par månader sen, har jag försökt då och då att knyta den. Har kollat in diverse instruktioner som finns på nätet utan att lyckas. Men med filmen med den gemytlige amerkanske mannen så lyckades jag! Tack ska du ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: