Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Och internet avslöjade direkt vem mannen var…

Petter med näsa…

Och via Google gick det att hitta en bild på artisten Petter Ahlfors som enligt dagens Aftonbladet fått näsan avbiten (!) efter ett bråk med en påverkad 35-årig man på stadshotellet i Växjö.
– Detta är en djup tragedi, säger han i Aftonbladet i en artikel.
Den 35-årige mannen hävdar att han agerat i nödvärn då han känt sig hotad av Ahlfors. Vakterna på hotellet hittade Petter Ahlfors nedblodad vid tretiden på juldagsnatten.
Jag tänkte direkt att bloggportalen eller flashback kommer avslöja vem detta är, vilket också visade sig stämma…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: