Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag vet inget om Gävle…

Burn baby burn
Men jag vet att de har en julbock som de bränner ner varje år, jag har aldrig sett denna bock i verkligheten men jag vet att den finns… Och att den brinner. Den är känd för att den brinner. När jag var i Gävle senast så åt jag middag på restaurang Brända Bocken, vi hade förmodligen aldrig ätit där om det inte var för namnet.
Jag kan inte avgöra om det är bra eller dålig reklam för Gävle som stad och kommun att de är mest kända för att de har en brinnande halmbock, men med tanke på hur många andra mindre orter som det finns i det här landet som jag inte ens kan placera på en karta, så framstår det inte som en dum investering att lägga 100.000:- på den där bocken varje år. Därför blir jag förvånad när jag läser i Aftonbladet att detta kanske var sista gången man sätter upp Bocken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: