Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Inget sladdbarn!

Däremot ett (för)vuxet mp3-barn… Jag har fått ett par trådlösa bluetooth-hörlurar till min Sony Ericsson Xperia nu. Valet föll på Sony DR-BT21G, eller val och val, det var uteslutningsmetoden som fick avgöra eftersom utbudet av prisvärda och snygga hörlurar med bluetooth är ganska begränsat. Ljudet vid musikuppspelning är väldigt bra, däremot är ljudkvaliteten vid telefonsamtal ganska medioker och sämre än ljudet från det medföljande sladdheadsetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: