Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Final Fantasy IV till Nintendo DS
Precis som Square gjort om del tre i en 3D-version för DS så har de gjort om del fyra på samma sätt.
Men jag hade helt glömt av att det var så svårt. Minsta misstag slutar med ond bråd död. Spelets olika karaktärer har en viss tendens att bli väldigt ojämna rent levelmässigt. De flesta av dem kommer in på en för låg nivå mot vad huvudkarraktären Cecil är på.
Om du försöker levla upp karaktären till samma nivå så blir den snart utbytt, ibland dyker de upp senare i spelet och då är deras level för låg igen, så levla är något du gör frekvent.
Guide till Final Fantasy IV.

En kommentar till Idag spelar jag:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: