Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Politiker försöker leva som studenter

Åtminstone der samma ekonomi. TCO har bett politikerna Oskar Öholm (Moderaterna), Caroline Helmersson Olsson (Socialdemokraterna) att leva på 636:- under en vecka.
Siffran har TCO kommit fram till efter att räknat bort kostnaderna för telefon, internetabonnemang och hyra, skriver Aftonbladet i följande artikel.

Jag minns ett experiment som en kvinnlig kommunalpolitiker gjorde, där hon bestämde sig för att leva på socialbidragsnormen under en vecka. Efter försöksperioden var över så tyckte hon att det var inte så svårt:
– Vi tog bilen ut till stormarknaden och handlade flingor till frukost. Sedan fick jag gratis lunchjobbet och barnen fick middagtennisklubben.
Efter försöksperioden så ansåg hon att socialbidragsnormen kunde sänkas.

Fetmarkerad stil indikerar saker som socialbidragstagare knappast har tillgång till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: