Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Platt-TV att döda för…

Ingen är förmodligen beredd att dö för att få en platt-TV, kanske, men däremot beredd på att döda för att komma över en. En shopping-mobb klämde ihjäl en butiksanställd i Wal-Mart på Long Island under fredagen, på vad som är USA:s stora readag och kallas för “black friday”, skriver Aftonbladet i följande artikel.
Den 34-årige mannen klämdes ihjäl precis när butiken öppnas, orsaken tros vara erbjudandet om att köpa en Samsung 50″ platt-tv för 798 dollar, cirka 6200:-.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: