Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Och varför var V större med Schyman som partiledare?

Om det nu var så att kvinnliga partiledare orsakar lägre stöd för partiet, som Gudrun Schyman verkar hävda enligt Aftonbladet, hur förklarar hon själv att Vänsterpartiet hade störst stöd med henne som partiledare?
Efter att Gudrun Schyman lämnade Vänsterpartiet och Ohly tillträdde har partiet förlorat hälften av sina väljare.
Och mig veterligen är Ohly man…
Det är männen, främst de över 65 år som nu överger S och enligt Schyman är en av orsakerna turerna kring miljöpartiet och inte bara det faktum att Mona Sahlin är kvinna.
– Jag tror att det är en kombination. Det handlar om turerna hon gjort med miljöpartiet. Det är många inom socialdemokratin som inte gillar det, framförallt män. De har starkare band till vänsterpartiet, säger hon.
Men om det nu är så att männen lämnar Socialdemokraterna för att de är besvikna över att de inte vill samarbeta med Vänsterpartiet. Varför ökar i så fall regeringspartierna i mätningarna?
Samtidigt så har Schyman delvis en poäng i detta, Mona Sahlin tillhör högerfalangen inom Socialdemokraterna. Vilket märks, mycket av vad de har presenterat under det senaste året har varit karboniserat från regeringspartierna.
Det går inte att bedriva en oppositionspolitik om man hela tiden håller med…
Att Socialdemokraterna tappar tror jag mest beror på att de den senaste tiden också har varit urusla på att driva oppositionspolitik. Jag undrar hur Socialdemokraterna skulle sett ut om de fått Marita Ulvskog som partiledare, som är betydligt mer radikal och som vågar göra provokativa utspel.
Men hon petas som partisekreterare och ska istället skickas till Bryssel, vilket innebär att hon försvinner från inrikespolitiken. Det är synd, för det innebär att Socialdemokraterna tappar sin rödaste medspelare och det är dem själva som skickar denne till avbytarbänken.
Man ska nog inte vara så säker på att vinna matchen innan den är avgjord…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: