Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sverige världsbäst på fildelning

Det menar IDG som rapporterar att svenskar utgör 3 procent av alla som fildelar, det kanske låter lite men rent befolkningsmässigt utgör inte Sverige mer än 0,14 procent. Antalet fildelare har placerat Sverige på tio i topp-listan över Symantecs undersökning.
Trots detta så vill en liten grupp försöka stoppa fildelning i Sverige och dra den tekniska utvecklingen bakåt.
Flest fildelare finns det i USA enligt undersökningen.
Det är förmodligen omöjligt att slå dem i antal men i andel av befolkningen så borde vi ligga gott till, där borde Sverige ha goda chanser att bli världsledande med sina idag två miljoner fildelare, men vi kan och kommer att bli fler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: