Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Trevlig facebook-panel.

Sony Ericsson erbjuder nu en panel med facebook på sin webbsida. Panelen innebär att du får ett grafiskt skal som gör det enklare att nå facebook direkt från mobilen, betydligt smidigare än att försöka använda en webbläsare. På sin sida skriver Sony Ericsson att applikationen låter dig vara uppkopplad och dela information med dina vänner. Du kan se dina vänners status, gästböcker och senaste foton, ange din egen status eller ladda upp bilder tagna med Xperias kamera.
I mitt tycke den bästa panelen efter SPB Shell panel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: