Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

SVT = Sovande Veteraners Trivselklubb?


Jag råkade slå på SVT och såg att K-G Bergström intervjuade sin chef Eva Hamilton, måste varit ett billigt inslag – helt i SVT:s nya linje.
En av frågorna var om hon inte var oroad över att de flesta i åldersspannet 15-39 år inte tittade på SVT. Det var hon inte:
– Jag tycker inte vi ska lägga pengar på att köpa in amerikanska serier för ungdomar, det gör de kommersiella aktörerna bättre, svarade Hamilton.
SVT har köpt in hel del amerikanska serier genom åren som hållit hög kvalitet, däremot har man fullständigt misslyckats med att ge dem vettiga sändningstider eller kontinuitet i hur de visats, vilket säkerligen fått de flesta att gå över till att se programmen på internet.
Tittare som ser på SVT:s program på Internet, där de ser sig som ledande räknas inte heller.
– Det är så det ska vara, kommenterade Hamilton detta faktum.
Under intervjun så diskuterade hon hur viktigt SVT:s roll är när det kommer till kultur, nyheter och samhällsdebatt.
Ville SVT jaga tittarsiffror så skulle de syssla med enkel underhållning och sända påkostade och dyra sportevenemang.
I dagens nichade TV-utbud så kanske jag och Eva Hamilton har helt olika SVT-kanaler hemma, för mina SVT-kanaler sände dyra och påkostade OS i sommar medan man inte sände ett enda av partiledarnas tal från politikerveckan i Almedalen.
Mitt SVT avbryter också direktsändningar från riksdagen, debatter från EU, föreläsningar från universitet och liknande sändningar som faller inom vad som är Public Services uppgift med att avbryta för nyhetssändningar eller att visa repriser på sina egna program.
Jag vet inte vad Hamilton vill med SVT men det börjar kännas rätt trött. Linjär-TV är förmodligen dött inom ett par år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: