Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bra av Reinfeldt…

Nordström gick ut och berättade om att han avstår från sin höga lön på 900.000:- i månaden för Aftonbladet. Det var bra att Reinfeldt gick ut i debatten och berömde Nordströms för att avstått, som Aftonbladet skriver om i följande artikel.
Men varför stoppa kritiken vid statliga bolag? I USA är det betydligt vanligare att en VD arbetar för en dollar per år. Det gör till exempel Apples VD Steve Jobs, som när han kom tillbaks till företaget vände den vikande trenden och ökat intäkterna enormt för bolaget.
Kanske gör Nordström till och med ett bättre arbete nu när han avstår från sin lön? Samma linje är också Reinfeldt inne på:
– Jag vill säga att han visat prov både på god förmåga att lyssna, och på ett viktigt ledarskap, gentemot postens anställda och dem som fört den här diskussionen, på ett sätt som han förtjänar positiv uppmärksamhet för, säger Reinfeldt.
Kanske är det dags för regeringen att inte bara kritisera bankchefernas arvoden och bonusar utan även övriga näringslivet också?
Jag får faktiskt ge Reinfeldt och regeringen en eloge för hur de hanterar denna krisen, de agerar bättre socialdemokrater än vad Socialdemokraterna själva hade kunna gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: