Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Socialdemokratiska Moderaterna och socialistiska Svenskt Näringsliv

Omställningsavtal för offentligt anställda, brister i förskola och äldrevårdsomsorgen måste åtgärdas, sjukvården måste bli mer jämlik, lägre avgifter till a-kassan som även i fortsättningen ska ha en stark facklig förankring, värnskatten ska bibehållas, sänkt skatt för låginkomsttagare men inte för höginkomsttagare, mindre barngrupper på dagis, protester mot bankerna som inte sänker boräntan, underlätta för sjukskrivna att komma tillbaks på arbetsmarknaden…

Nej, det är inte Socialdemokraterna som ligger bakom ovanstående förslag, utan det är resultatet från Moderaternas arbetsgrupp som presenterat deras politiska plattform.

Idag läser jag i en debattartikel i DN från Svenskt Näringsliv att närmare 100 000 människor riskerar att förlora sina jobb, och för att möta detta så måste regeringen satsa mer pengar på att skapa arbeten inom den offentliga sektorn genom att bland annat finansiera väg- tunnel och brobyggen.

De påstår i och för sig att de flesta ekonomer dömer ut finanspolitiska stimulanser som instrument för att utjämna normala konjunktursvängningar. Men inför risken för en mycket allvarlig och långvarig lågkonjunktur är läget dock ett annat.

Efter att ha bespottat, hånat och förkastat Keynes verkar i stort sett alla ekonomer dammat av hans teorier och anammat dem.
En tysk statsvetare påpekade att samtliga svenska riksdagspartier rymdes inom de tyska Socialdemokraterna rent åsiktsmässigt, detta var innan Moderaterna blev ”Nya”.
Det verkar som om det blir socialdemokratisk politik som kommer att rädda Sverige ur en lågkonjunktur även denna gång, med skillnaden att det sker utan Socialdemokraterna.

En kommentar till Socialdemokratiska Moderaterna och socialistiska Svenskt Näringsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: