Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sluta spamma riksdagsledamöter…

Nu behöver man inte vara riksdagsledamot för att bli spammad, själv så drunknar jag i spam om Viagra, erbjudanden om att köpa piratkopierad programvara, universitetutbildningar och annat trams.
Jag har satt mitt spamfilter till max, vilket innebär att en del viktig mail också hamnar i detta filter och sorteras bort.
I riksdagsledamöternas fall så är det mailkampanjer som är problemet, Federlay beskriver för Expressen att det är ett “helvetesproblem”. Mest mail kommer om könsneutral äktenskapslagstiftning och IPRED.
Problemet är att samma spamfilter finns inte i en mobiltelefon och nu kan inte riksdagsledamöterna använda en sådan för att läsa sin e-post.
– För oss kom det som en överraskning att man använder e-post på det sättet och det ledde till stor frustration eftersom ledamöterna inte kunde läsa den övriga e-posten i telefonerna, säger Lars Östberg, IT-chef på riksdagen.
Att kunna föra dialog med folkvalda är en grundläggande del i en demokrati, att förhindra dem från att använda ett arbetsverktyg är det inte. Det är dags att sluta spamma riksdagsledamöterna.

2 kommentarer till Sluta spamma riksdagsledamöter…

  • För insändare, debattartiklar, öppna brev, personliga brev, personliga möten, telefonsamtal, organisationer, lokalpolitiker, representanter, ungdomsförbund, osv… Detta menar du är mindre effektivt än en maillista som spammar samma brev 6000 gånger till varje riksdagsledamot…

  • Är det inte detta vad demokrati är? Att medborgarna visar sitt missnöje på ett humant och snabbt sätt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: