Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bo Rothstein kritiserar bloggar…

I veckan gick Bo Rothstein ut och kritiserade bloggar i en artikel i GP. Bloggosfären dömer han ut som ett stinkande kloakhål.
för att exemplifiera detta så har han besökt bloggar som kommenterat hans olika utspel, i ett par fall är det också personer som han har något otalt med sedan tidigare debatter. Urvalet är med andra ord ytterst selektivt.
Har han helt missat att de flesta som bloggar är tjejer som skriver om shopping, smink och skvaller. Det är många saker, men det är inte fascism som han påstått enligt denna blogg.
Själv läser jag just nu Rothsteins bok Förargelseväckande beteende. Jag vet inte om det är hans intention även i detta fall, men han verkar åtminstone lyckats reta upp en hel del personer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: