Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Mat ska inte vara gratis…

Ett argument som ofta hörs i diskussionerna om fildelning är att ska maten i mataffären vara gratis också? Nej tyckte Lidl och försökte förgifta maten som de kastat med ett hälsovådlig frätande medel som motsvarar Klorin, för att förhindra att hemlösa åt av den. Det frätande medel som användes orsakar stark halsbränna och kraftig diarré, skriver DN i en artikel.
En del är beredda att göra vad som helst för att försvara äganderätten, även när det kommer till sina egna sopor.
Att bli pressansvarig på Lidl är ett yrke som är ungefär lika lockande som att bli IT-direktör på Försäkringskassan.

2 kommentarer till Mat ska inte vara gratis…

  • Men detta var väl inte den första skandalen som Lidl har orsakat. Det har varit fackliga konflikter, urusel personalpolicy, Salmonellasmittat kött, bakterier i korv, choklad med alkoholhalt i klass starköl, urusel miljöpolicy…
    Jag säger inte att man inte ska handla där, det får var och en bestämma själv. Och jag säger inte att andra affärer är bättre på något sätt.
    Däremot säger jag att arbeta som pressansvarig på Lidl måste vara något av ett Kamikaze-uppdrag.

  • A.P.SE skriver:

    Nu var ju detta ej sanktionerat av LIDL centralt utan en enskild persons påhitt. Dessutom är LIDL en utmärkt butik med bra varor till låga priser. Varför bojkotta det? Gör folk samma sak med ICA som sålde felaktig köttfärs?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: