Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Skivbolag stoppade skivförsäljning


I en global värld så borde väl skivförsäljningen också bli global. Det tyckte Henrik Wessén och drog igång CD-Wow som sålde skivor och film med Hong Kong som bas. Det gjorde att skivorna kostade 95:-, i snitt ligger priserna på 50 procent mer i Sverige på nya skivor. Detta ansåg dock Skivbolagen vara illegal verksamhet och de stämde CD-Wow på 41 miljoner pund, enligt artikel i Dagens Industri.
– Illegal import av den här typen underminerar de enorma investeringar i hemmabaserade musikaliska talanger gjorda av företag här, sa Geoff Taylor, vd för BPI i maj 2007.
Alla utom konsumenten ska kunna tjäna på globaliseringen och bolagen tvingade CD-Wow att pressa upp priserna.
Det är tydligen också olagligt att köpa skivor…
Någon måste ha mod att stoppa dessa maktfullkomliga bolag som tror att de äger världen, Sveriges folkvalda politiker borde slänga IPRED i papperskorgen och representera dem de är valda av istället för att gå branschorganisationers snäva intressen.
Varför artister som skrivit ett långt ”debattinlägg” i DN aldrig protesterat mot dessa maffiametoder är mer obegripligt. Jag ser också att Björn Ranelid har skrivit under, författaren som ingen vill läsa eller ens lyssna på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: