Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag bojkottade H&M

Igår passerade jag och min vän Sanna förbi Draken vid Järntorget, där de hade haft en VIP-inbjudan för Filippa K som sålde ut resterande lager och idag skulle de öppna dörrarna för allmänheten.
Nu var det mycket plagg från tidigare kollektioner också, men en del även från höstens. Det märks att det är lågkonjunktur, för det fanns verkligen mycket kläder kvar och det var en hel del som ville försöka göra fynd. Som kille får man ofta vara ifred på herravdelningen, även när det är rea, men det fick man inte här.
Det första jag hittade var en
grå skotskrutig fluga som jag kan ha på nyår. Sedan plcokade jag på mig en svart stickad kofta i tung bomull, med blanka knappar och en rejäl dragkedja.
Sedan hittade jag något som jag letat efter ett tag, nämligen en ny rock, materialet är ett filttyg i ull, och jag kan ha den ovanpå kavajen när det är kallt ute.

Jag skippade H&M:s designarbete med Commes de Garçons, jag var där och tittade men jag hittade inte något som jag ville ha. Fula prickiga plagg och en kostym i kokt ull som såg ut som en badrock bjöd deras sammarbete på. Jag prövade en blå skjorta med detaljer på ärmarna skjorta och en brun t-shirt med ljusblå målade prickar men gillade dem inte.
Det snyggaste i kollektionen för män var deras Trenchcoat, men jag behövde knappast en till rock när jag precis hade köpt rocken från Filippa K. Sorry H&M i år blir det inte något från ert designsamarbete i min garderob.
Kan ni inte arbeta tillsammans med Tom Ford nästa år?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: