Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Krusells väska för Xperia

Krusell har släppt en väska för Sony Ericssons Xperia, Krusell har specialiserat sig på att ta fram väskor som är unika för varje mobil så just den modellen bara passar den telefonen. Väskan för Xperia har ett plastskydd för tangentbordet, det är också så telefonen hålls fast, och du får dit den genom att du trär på väskan när mobilen är i utfällt läge.
Det är inga problem att använda kameran, då den är anpassad för det, så varken lampan eller linsen skyms medan du har den i väskan. Du kan också ha i hörlurar utan problem, även när den är stängd och det finns en väldigt elegant lösning med ett hål i den flik som låser väskan.
Det är inga problem att nå alla knappar, då det mesta av sidorna inte täcker mobilen, det gör också att den inte kommer skydda mot repor på sidorna ens när den är stängd.
En annan sak som jag aldrig riktigt greppat är den låsanordning som Krusell har på alla sina väskor. Varför sitter piggen kvar när jag tar bort mobilen från bälteshållaren? Det gör mobiltelefonen ett par millimeter bredare. Fast såvida du inte är grovarbetare så ska du inte bära telefonen i bältet i vilket fall, så jag brukar aldrig sätta dit den.
På det stora hela är det en välgjord väska i läder som skyddar mobilens front och är betydligt bättre än de allroundväskor som säljs. Krusells väskor är betydligt bättre än de som tillverkarna själva gör som ska passa ett flertal modeller.

Jag har upptäckt ett fel på denna modell. När du använder mobilen så blir plasten som håller fast tangentbordet väldigt varmt. Vilket gör det klibbigt och du kan inte fälla upp skärmen för att nå tangentbordet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: