Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Tillbehör till Xperia

Skydda displayen
Nu finns äntligen Copter displayskydd i Sverige, det är en tunn plastfilm av samma material som amerikanska militären använder på rotorbladen för helikoptrar. Självklart vill du skydda din nya Xperia eller ipod med hjälp av ett sådant.
Plasten hindrar skärmen från att bli repig och appliceras genom att du sprayar en vätska på plasten som du försiktigt monterar på glaset. Eftersom du inte bor i en partikelfritt laboratorie där allt är kliniskt rent så upplever jag det som omöjligt att applicera dessa skydd utan att få mindre smuts som orsakar fula luftbubblor.
Tanken i det här fallet är att filmen ska flyta ovanpå vätskedropparna så du kan justera var den ska ligga. Det fungerar så där, eller så är det min bristande finmotorik som ställer till det men jag fick dit den men inte lika snyggt som på Copters reklambilder. Dock märks detta inte alls när displayen är påslagen och lyser, en annan fördel är att skärmen blir inte alls lika kladdig av fingeravtryck och liknande med skyddsfilmen på.
Läs mer här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: