Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Youtube i mobilen, bland annat…

Avundsjuk för att Iphone-användarna kan spela upp youtube-klipp i mobilen? Med Coreplayer så kan vilken Windows mobile-telefon som helst göra detsamma, samt spela upp mp3-filer, hantera spellistor och visa divx-kodade filmer.
Jag kollade på senaste avsnitten av TV-serierna Californication och Heroes. Det förstnämnda var sparat med 29,97 bilder per sekund, vilket är normal uppspelningstakt för NTSC och det klarade in telefonen av att göra utan att det hackade. Heroes i sin tur var sparat med 23,97 bilder per sekund, vilket är vanligt för TV-serier som lagts ut på nätet. Detta spelade den upp utan problem.
Det finns också en uppsjö av olika val för bildformat, en del fungerar bra medan andra inte fungerar alls som det kan ha varit tänkt. Självklart var det inte heller några problem att kolla på klipp från Youtube, detta kunde visas i det mindre fönstret eller i fullskärm, då du naturligtvis får vrida mobilen 90 grader.
Mer information om och var du kan köpa programmet finns här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: